Algas ettevõtlusnädala üritustele registreerimine

Kertu Kula
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tänasest saab registreerida 3.-8. oktoobrini aset leidvatele Tartu ettevõtlusnädala üritustele. Nädal toob kokku ligi kaheksakümmend sündmust, mis on osalejatele tasuta.

Selleaastase ettevõtlusnädala moto on «Mõtle suurelt!» ja eesmärk on tõsta ühiskonna ettevõtlusteadlikkust, jagada ettevõtjatele uusi teadmisi ja vahendada kasulikke kogemusi.

Ambitsioonikate ärimudelite rakendamise näpunäidete kõrval tutvustatakse kavalaid müügivõtteid ja rohkeid nupukaid lahendusi nii tootearenduses, ekspordis, müügis kui ka teistes valdkondades.

Tänavuse ettevõtlusnädala avakonverentsil, kus esinevad Sten Tamkivi, Alar Kolk, Ain Käpp, Mauri Abner, Peeter Viirsalu ja juhatab Kalev Kaarna, räägitakse sellest, kuidas väikses Eestis suurelt mõelda. Nädala jooksul toimuvad konkursid, näitused, seminarid, õpitoad, konverentsid ja infopäevad, korraldatakse õppemänge ja külastatakse ettevõtteid.

Üritust korraldatakse 2005. aastast. Iga aastaga on kasvanud nii pakutavate ürituste kui ka osalejate arv. Eelmisel aastal külastas Tartu ettevõtlusnädalat kokku ligi 4700 inimest.

Ettevõtlusnädala sündmustele on oodatud kõik alates õpilastest kuni tegutsevate ettevõtjateni.

Üritustele registreerimine algas täna, 19. septembril. Lähemalt saab ettevõtlusnädalal pakutavaga tutvuda Tartu linna ettevõtluse koduleheküljel http://ettevotlus.tartu.ee.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles