Tartus Narva maanteel auto ette jäänud naine sai raskelt viga

Risto Mets
, Tartu Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Politseinikud saabusid pärast avariid Narva mnt äärde õnnetuspaigale sündmuskohta uurima.
Politseinikud saabusid pärast avariid Narva mnt äärde õnnetuspaigale sündmuskohta uurima. Foto: Risto Mets

Täna hommikul äratasid linlaste tähelepanu Tartus Narva maantee ääres asuva Ümarlaua baari ees seisnud kiirabiautod. Kohapeal selgus, et auto ette oli jäänud 62-aastane naine. Miks ta aga just sellises kohas teele sattus, on esialgu teadmata, seetõttu otsib politsei kontakti pealtnägijatega.

Lõuna prefektuuri teatel juhtus avarii kella 10.10 paiku Narva maantee 107 juures. 62-aastane naine sai enda sõnul autolt löögi. Kiirabi ja politsei kohale jõudes arvatavat otsasõitjat sündmuskohal ei olnud ning sel ajal kohapeal olnud kõrvalised inimesed ei teadnud täpsemalt öelda, kuidas õnnetus võis juhtuda.

Kiirabi viis naise haiglasse, kus tal tuvastati rasked vigastused. Kõik üksikasjad on selgitamisel.

Politsei alustas juhtunu üksikasjade selgitamiseks menetlust ning palub tunnistajate kaasabi. Pealtnägijail palutakse helistada politsei telefonil 730 8814, 612 3000 või kirjutada meilitsi aadressil louna.ate@list.politsei.ee.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles