Selgusid Teerajajate allee rahvahääletuse kandidaadid

Kertu Kula
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartu Teerajajate allee.
Tartu Teerajajate allee. Foto: Kristjan Teedema / Postimees

Tasku keskuse kõrval looklev Tartu Teerajajate allee ootab täiendust. Selleks paluti septembri keskpaigani rahvalt ettepanekuid kandidaatide kohta, kes on viimastel aastatel saatnud korda silmapaistva teo või andnud märkimisväärse panuse Tartu linna või maakonna arengusse.

Kokku laekus Teerajajate allee žüriile kaheksateist kandidaadi, kelle seast valiti välja kõige silmapaistvamad, kes seati üles rahvahääletusele. Hääletusel saab valida järgmiste kandidaatide vahel: Toomas Lunge, Rasmus Mägi, Tarmo Noop, Martin A. Noorkõiv ja Margit Sutrop. 

Hääletada saab kuni järgmise nädala esmaspäeva, 26. septembrini Tartu Postimehe veebilehel, Tartu Teerajajate allee lehel Tasku veebilehel ning Tasku infoletis.

Uusi jalajäljepaare lisandub kaks - lisaks rahvahääletusel tegi oma valiku ka žürii, kes valis esitatud kaheksateistkümne kandidaadi seast ühe tänavuse teerajaja. Teda hoitakse aga kuni avamistseremooniani avalikkuse eest saladuses.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles