Eesti sulgpallis on võim Karoliine Hõimu ja Raul Musta käes

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Karoliine Hõim.
Karoliine Hõim. Foto: Kristjan Teedema / Tartu Postimees

Nõo Spordihoones 04.-06. veebruaril toimunud Eesti 47.  sulgpallimeistrivõistlustel tuli kolmekordseks Eesti meistriks Karoliine Hõim võites naiste üksikmängus, naiste paarismängus ja segapaarismängus.

Raul Must tuli kahekordseks Eesti meistriks võites meeste üksikmängu ja meeste paarismängu (koos Ingmar Seidelbergiga).

Eesti meistrivõistlused lõppesid pühapäeval väärika etendusega, peaosalisteks  Raul Must (Triiton)  koos meesüksikmängu finaalivastase Ingmar Seidelbergiga (Tallinna Sulgpallikeskus – TSK). Meespaarismängu finaali otsustavas kolmandas geimis võitsid Must ja Seidelberg punktidega 24-22 TSK mängijaid Kristjan Kaljuranda ja Kristjan Täheranda.

Meesüksikmängus tuli Musta ja Seidelbergi järel kolmandaks Rainer Kaljumäe (TÜ ASK). Meespaarismängu paremuselt kolmandad olid Vahur Lukin-Einar Veede (TTÜ-TÜ ASK) .

Segapaarismängus tulid ülakaalukalt võitjateks Karoliine Hõim (TSK) koos Ants Mängeliga (TÜASK). Teiseks jäid Kertu Margus – Raul Käsner (TÜ ASK), kolmandaks Laura Tomband – Kristjan Kaljurand (TÜ ASK – TSK)

Naisüksikmängus võtsid Hõimu järel teise ka kolmanda koha vastavalt Laura Vana (TTÜ) ja Getter Saar (TSK).

Hõim võitis koos naisüksikmängu finaalivastase Laur Vanaga (TTÜ) ka naispaarismängu, alistades TSK paari Külle Laidmäe – Kati Kraaving.

Äramärkimist väärivad Nõo Sulgpalliklubi  13-aastaseid mängijad Kristin Kuuba ja Helina Rüütel.Teadaolevalt pole nii noored mängijad veel Eesti meistrivõistluste medaliteni jõudnud – seekord  tuli naispaarismängu III koht. (Senine «rekord» kuulub paljude meistritiitlitega pärjatud Reet ja Riina Valgmaale, kel õnnestus see 14-aastaselt.)

Võistluste avamisel autasustati Nõo vallavalitsuse aukirjaga Nõo vallale sulgpallikuulsust toonud mängijaid ja abistajaid: 33 kordne Eesti meister Reet Valgmaa, mitmekordsed meistrid Ann Mardla (Avarlaid), Helen Klaos (Reino) ja PiretVaughan (Hamer) ning Nõo sulgpallureid algaastatel nõustanud ja hiljem treeninud üks Eesti sulgpalli alustalasid Helmut Valgmaa.

Nõo valla aukirja sai ka Mart Mäerand, kes on Nõo  klubi 20 aastat juhtinud ja oli ka lõppenud võistluse peakorraldaja.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles