Fotod: Turu ja Võru tänaval tuleb arvestada oluliste liikluspiirangutega

Kaspar Koort
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tartus tehakse sel nädalavahetusel mitmeid suuremaid teetöid, mistõttu linnas liiklemine on oluliselt raskendatud.

Turu tänaval suletakse seoses asfalteerimistöödega täna ja homme kell 9-20 liikluseks Soola-Jõe lõigus ning kell 19-21 Tehase-Teguri lõigus üks teepool ning liiklus suunatakse vastassuunavööndisse. 

Täna kell 19-21 on suletud kesklinna suunalised sõidurajad Turu tänava raudteeülesõidust kuni Tehase tänava ristmikuni (k a). 

Pühapäeval suletakse järkjärgult kesklinnast väljuvad sõidurajad alates Jõe tänava ristmikust. Teetööde käigus on ajutiselt suletud Aida tänava ristmik. 

Kell 19-21 on suletud linnast väljuvad sõidurajad Tehase tänava ristmikust (k a) kuni raudteeülesõiduni. Teetööde käigus on suletud ka Tehase ja Teguri tänavate ristmikud.

Teetööde piirkonnas kehtib kiiruse piirang 30 km/h.

Võru tänaval suletakse nädalavahetusel seoses sadeveetorustiku ehitusega liikluseks Võru tänav Vaba - Kastani tänava ristmikul. Ümbersõidud toimuvad Kesk tänava kaudu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles