Koolipere joonistas Kristjan Jaak Petersoni maal ja vees

Mari-Liis Pintson
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kristjan Jaak Petersoni gümnaasiumi 11.c klass aerutas paatidega Saadjärvel sedasi, et nende teekonnast moodustust Petersoni kujutis.
Kristjan Jaak Petersoni gümnaasiumi 11.c klass aerutas paatidega Saadjärvel sedasi, et nende teekonnast moodustust Petersoni kujutis. Foto: Erakogu

Tartu Kristjan Jaak Petersoni gümnaasium pidas Euroopa spordinädala raames maha omapärase võistluse – õpilased ja õpetajad läbisid vabalt valitud viisil teekonna, millest pidi kaardirakenduse abil maha jääma Petersoni kujutis.

Kooli direktori Merike Kaste sõnul joonistas Kristjani kujutisega teekonna kaardile 16 võistkonda. Peamiselt liiguti joostes, jalutades või jalgratastel, kooli õpetajad võtsid selle tee aga ette tõukeratastel. 11. c klassi võistkond lähenes ülesandele aga veelgi loomingulisemalt ning läks paatidega Saadjärvele aerutama. Selline teostus tõi võistkonnale ka auhinnalise esimese koha.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles