Noormehed viisid vutimängu koolis uuele tasemele

Kertu Kula
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nõo reaalgümnaasiumi 11. klassi poisid Toomas Pruul (vasakult), Robert Joonas ja Tarvo Timm leiavad, et staadionil on nüüd tänu uutele väravatele palju parem vutti mängida.
Nõo reaalgümnaasiumi 11. klassi poisid Toomas Pruul (vasakult), Robert Joonas ja Tarvo Timm leiavad, et staadionil on nüüd tänu uutele väravatele palju parem vutti mängida. Foto: Kristjan Teedema

Niikaua kui Nõo reaalgümnaasiumi 11. klassi õpilased Tarvo Timm, Robert Joonas ja Toomas Pruul mäletavad, on nende kooli staadioni jalgpalliväravad olnud kõverad ja oma aja ära elanud. Staadioni uuendamise projekt on küll olemas, kuid see pole rahastust leidnud.

Kui 10. klassis pidi uurimistöö aluste aines mõtlema praktilisele ülesandele, mis tuleb 11. klassi lõpuks valmis saada, torkas Robert Joonasele pähe, et miks mitte teha midagi sellist, mis oleks koolile ja õpilastele vajalik.

Sammhaaval

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles