Rulatajale otsa sõitnud Porsche juht lahkus õnnetuspaigalt (1)

Mari-Liis Pintson
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rula. Pilt on illustratiivne.
Rula. Pilt on illustratiivne. Foto: Egert Kamenik

Eile juhtus Tartus liiklusõnnetus, kus rulaga rohelise fooritule ajal teed ületanud noormehele sõitis otsa Porsche, mille juht lahkus sündmuskohalt.

Kella 18.30 paiku ületas Tartus Soola tänaval rohelise fooritulega ülekäigurada 14-aastane rulaga sõitnud poiss. Samal ajal sooritas Turu tänavalt Soola tänavale parempööret sõiduauto Porsche Panamera ning sõitis poisile otsa.

Kokkupõrke tagajärjel poiss kukkus ja sai viga. Tema sõnul oli Porschet juhtinud naine küll peatunud ja ka vabandanud, kuid sõitnud siis edasi. Kohapeale saabunud poisi isa toimetas noormehe haiglasse tervisekontrolli, kust ta pärast esmaabi saamist koju lubati.

Politsei tuletab meelde, et juhul, kui liiklusõnnetuse käigus on keegi viga saanud, on liiklusõnnetuse osalistel kohustus teavitada politseid ning sündmuskohalt ei tohi lahkuda enne politsei saabumist.

Antud juhul tulnuks sõidukijuhil peatuda ning teavitada juhtunust häirekeskust, kes saab sündmuskohale saata nii kiirabi kui ka politseipatrulli. Isegi kui kannatanu välised vigastused ei paista esmapilgul tõsised, siis hinnangu kannatanu tervislikule seisundile saavad anda üksnes meedikud. Politsei selgitab juhtunu asjaolusid ja ennekõike sõiduautot juhtinud naise isikut.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles