Eakad autojuhid panid sõiduoskuse proovile

Eili Arula
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Koolituse läbinud Kalle Merivee võttis sellest osa minia soovitusel. Sõiduõpetaja Toivo Õnneleid ütles julgustuseks, et vanahärra oskused lubavad tal endiselt autot juhtida.
Koolituse läbinud Kalle Merivee võttis sellest osa minia soovitusel. Sõiduõpetaja Toivo Õnneleid ütles julgustuseks, et vanahärra oskused lubavad tal endiselt autot juhtida. Foto: Eili Arula

Põltsamaa mees Kalle Merivee tähistas laupäeval oma seitsmekümne esimest sünnipäeva. Autojuhiluba on tal juba mitukümmend aastat ning autoga liikleb ta iga päev. Sellegipoolest pidas Merivee vajalikuks võtta osa esmaspäeval Põltsamaal alanud eakate liikluskoolitusest. «Ainult loll arvab, et on tark,» sõnas Põltsamaa mees elukogenult.

Koos temaga osales kursusel ligi kakskümmend selle piirkonna autojuhti, kel vanust enam kui kuuskümmend aastat ning kes sõidavad autoga iga päev. Koolitus oli osalejaile tasuta, seda rahastasid maanteeamet, Põltsamaa linnavalitsus ja Pajusi vallavalitsus.

Prille ei vaja

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles