ERMini viiva tee algust tähistab väike istumisnurk

Mari-Liis Pintson
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Roosi tänava otsas Holmi pargi ääres on praegu näha vaid rakiseid, kuhu valatakse betoon. Kolmele pikale betoonalusele tulevad puitlaudisega pingid.
Roosi tänava otsas Holmi pargi ääres on praegu näha vaid rakiseid, kuhu valatakse betoon. Kolmele pikale betoonalusele tulevad puitlaudisega pingid. Foto: Kristjan Teedema

Narva maantee ääres on Holmi parki ehitatud puidust rakised, mille keskel väike plats. Praegusest ehitustandrist saab peagi omamoodi istumiskohtadega värav, kust algab ERMini viiv Roosi tänava promenaad.

Rakistesse valatakse betoonist istumisalused, mis on osaliselt seljatoega ja kaetud puitlaudisega. Aluseid on kolm, neist kaks kuue ja üks viie meetri pikkune.

Tartu linnavalitsuse teedeteenistuse tee-ehituse peaspetsialist Siim Mitt selgitas, et istumisala on osa Roosi tänava promenaadi projektist. Pinkide juurest algav suurte kiviplaatidega kõnnitee kulgeb mööda Roosi tänavat kuni ERMi uue hooneni.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles