Trikipark läbib sel kuul põhjaliku uuenduskuuri

Jaan Olmaru
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tähtvere uue rulapargi atraktsioonid panevad kokku Mind Work Rampsi töölised Lätist. Tähtvere puhkepargi juhataja Marti Viilu avaldas lootust, et juba järgmisel suvel võiks Tartus ka mõni suurem võistlus olla.
Tähtvere uue rulapargi atraktsioonid panevad kokku Mind Work Rampsi töölised Lätist. Tähtvere puhkepargi juhataja Marti Viilu avaldas lootust, et juba järgmisel suvel võiks Tartus ka mõni suurem võistlus olla. Foto: Margus Ansu

Tähtvere puhkepargi juhataja Marti Viilu sõnul võeti kuusteist aastat tagasi valminud pargi uuendustööd ette seetõttu, et paljud atraktsioonid olid amortiseerunud.

«Asfaltplats ise oli veel kasutatav, aga obstaaklid ja rambid olid väsinud ning vajasid tõsist uuendust,» rääkis Viilu. Pelgalt vineerivahetusega oleks võib-olla veel mõne aasta saanud platsi kasutada, aga mitte kauem, sest paljud puitkonstruktsioonid olid alt juba mädanenud ja oleks võib-olla juba järgmisel aastal kokku kukkunud.

Esialgu pidi rulapark valmis saama juba suve keskel, kuid lükkus uue sademeveelahenduse tõttu sügisesse. Varem jooksis platsile kogunenud vihmavesi kõrval olevale haljasalale, kuid nüüd on sinna ehitatud uued tenniseväljakud ja pinnasest settis barjäär ette. «Sademevesi ei saanud enam ära voolata ja pidime koostama uue sademeveeprojekti. See venitas natukene kogu pargi ehitust,» selgitas Viilu.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles