Juunioride MMiks valmistuvad sulgpallurid võistlesid Leedus

Risto Mets
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pildil vasakult Hannaliina Piho, Liisa Tannik, Kati-Kreet Marran ja Mari Ann Karjus Leedus Klaipeda turniiril.
Pildil vasakult Hannaliina Piho, Liisa Tannik, Kati-Kreet Marran ja Mari Ann Karjus Leedus Klaipeda turniiril. Foto: Heiki Sorge

Sulgpalli Euroopa juunioride karikaetapil Klaipedas võitsid paarismängu Kati Kreet Marran (Nõo sulgpalliklubi) ja Mari Ann Karjus (Tallinna Tondiraba sulgpallikool).

Esimese ringis alistasid nad tugeva Venemaa naispaari. «Oli tore, et finaalikoha võitles välja teine Eesti paar - Liisa Tannik (sulgpalliklubi Triiton) ja Hannaliina Piho (Tartu ülikooli akadeemiline spordiklubi), kes teel poolfinaali alistasid esimese paigutusega Soome naispaari kolmegeimilises mängus,» rääkis Nõo sulgpalliklubi treener Mart Mäerand.

Eestlaste omavahelise finaalmängu tulemuseks jäi seekord kahes geimis 21:19 ja 21:16 Marrani ja Karjuse kasuks.

Kati-Kreet Marran jõudis poolfinaali ka segapaarismängus koos Marcus Lõoga (Triiton), kus tasavägises mängus tuli tunnistada Vene paari paremust.

Venemaa oli väljas peaaegu oma tugevaima noortekoondisega, kuna nii Eesti kui ka Venemaa juunioridele ning teistele osalenud riikidele oli see turniir ettevalmistuseks novembri alguses Hispaanias peetavaks juunioride MMiks, selgitas Mäerand. Seal on kavas nii võistkondlik kui ka individuaalturniir.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles