Kalevipoja rattamaratonil domineerisid Raplamaa Peetrid

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Peeter Pruus.
Peeter Pruus. Foto: Erakogu

Jõgevamaal laupäeval peetud Kalevipoja rattamaratonil ei andnud teistele võiduvõimalusi Raplamaalt pärit Peeter Tarvis ja Peeter Pruus. Finišijoone ületas esimesena Pruus, Tarvis oli teine.

Korraldajate teatel võisteldi sügise kohta üllatavalt soojal päeval Kuremaa aleviku ümbruses 67-kilomeetrisel trassil. Kodust konkurentsi tulid tugevdama ka peamiselt piiri taga maanteedel pedaalivad mehed, nagu Rein Taaramäe, Gert Jõeäär ja Martin Laas. Neile astusid vastu Peetrid Raplamaalt, Erki Pütsep, Caspar Austa ja kogu ülejäänud Eesti maastikusõitjate koorekiht.

Pruus ja Tarvis noppisid kaks kõrgeimat kohta, kolmas oli Gert Jõeäär, neljas Rein Taaramäe, viies Caspar Austa ning kuues Ivo Suur. Naistest võitis kokkuvõttes 68. koha saanud Liisa Ehrberg.

Mööda Vooremaa radu kulgenud maratoni võttis ette 705 rattasõpra. Võistluskeskuses võttis lastesõitudest osa lisaks 132 last.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles