Valla kultuurijuht hüppab pealinna poole

Raimu Hanson
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Üles hüpanud Toomas Aru (42) piltlikustas väljendit mõtlemise ja hüppamise kohta. Käes hoidis ta oma maali, mis on valminud Kazimir Malevitši teose «Must ruut» 100. aastapäeva puhul.
Üles hüpanud Toomas Aru (42) piltlikustas väljendit mõtlemise ja hüppamise kohta. Käes hoidis ta oma maali, mis on valminud Kazimir Malevitši teose «Must ruut» 100. aastapäeva puhul. Foto: Kristjan Teedema

Oktoobris 2011 Luunja valla kultuuri- ja vabaajakeskuse direktori ametisse asunud Toomas Aru paneb nädala pärast pühapäeval ameti maha ja pühib jalad Tartumaa tolmust puhtaks. Teda ootab ees Rae kultuurikeskuse juhataja töökoht, mis asub sama hästi kui Tallinnas.

Omal ajal esitatud viie aasta visiooni on ta täitnud, kui välja arvata Luunja kultuurikeskuse hoone kordategemine. «Aga seda planeeritakse järgmisel aastal,» lisas ta. «Nii et võib küll öelda, et viisaastakuplaan on täidetud.»

Järeltulija teadmata

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles