Rallikrossihooaeg lõppeb finaaliga Elva lähistel

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
SuperCar klassi mõõduvõtt Kulbilohu rajal.
SuperCar klassi mõõduvõtt Kulbilohu rajal. Foto: Henri Kalmist

Rallikrossi Eesti meistrivõistluste viimasel etapil Tartumaal Kulbilohus on stardis lisaks Eesti, Läti, Leedu ja Venemaa paremikule ka selle ala legend Matti Alamäki Soomest, teatas Eesti Autospordi Liit.

Laupäeval, 10. septemberil asuvad Super Car klassis starti näiteks Margus Murakas oma Mitsubishi Lancer EVO 6 võistlusautoga ja Janno Ligur Ford Fiestaga. Kusjuures Ligur osaleb laupäeval ka Super1600 klassis. Meistritiitli seis Super 1600 klassis on veel lahtine, sest sarja liider Priit Karjus edestab kõigest kahe punktiga Oliver Obergi.

Super Car klassis tuleb Reinsalu Sport poolt ette valmistatud Ford Fiestaga starti Soome rallikrossilegend Matti Alamäki, kes osales Euroopa tugevaimas sarjas 1980. aastatel ning võitis viiel korral Euroopa meistritiitli nii Porschel, Lancial kui Peugeot'l.

Tänavu 60-aastaseks saav Alamäki on osalenud viimastel aastatel Soome meistrivõistluste etappidel ja on ka Junior1600 klassi liidri, kaasmaalase Sami-Matti Trogeni mentor.

Treeningud algavad Kulbilohus 10. septembril kell 8.15, eelsõidud kell 10.15.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles