Maale ja graafikat täiendab vasest kondoomiõpetus

Raimu Hanson
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ahti Seppet on andnud näitusele suure (80 × 78 × 153 cm) kohrutatud vasest, puitplaadist ja alumiiniumist teose «Kohe peale ejakulatsiooni eemaldage ettevaatlikult kondoom peeniselt, hoides seda servast». Oksjonile läheb see alghinnaga 2650 eurot.
Ahti Seppet on andnud näitusele suure (80 × 78 × 153 cm) kohrutatud vasest, puitplaadist ja alumiiniumist teose «Kohe peale ejakulatsiooni eemaldage ettevaatlikult kondoom peeniselt, hoides seda servast». Oksjonile läheb see alghinnaga 2650 eurot. Foto: Margus Ansu

Nooruse galeriis on praegu võimalik vaadata näitust, kus on 65 autori 65 teost. Neid ühendab tänavu oma 65. aastapäeva tähistav Tartu kunstikool – Kristo Kooskora kureeritud väljapanekul osaleb selle kooli vilistlasi kõigist seitsmest kümnendist. Mõnigi neist on sealsamas praegu õppejõud.

Nimekad kunstnikud

Väga paljude nimekate kunstnike teoste hulgas saab vaadata näiteks Rein Tammiku (1947) maali «Petites femmes de Paris». Ta on lõpetanud kooli 1974. aastal ja elab Prantsusmaal. Tema poeg, sama kooli aastal 1989 lõpetanud Jan Tammik (1970) elab Põlvamaal ja on esindatud maaliga «Magavad kanad».

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles