Teolt tabatud grafitineiu jätkab täna oma tööd

Raimu Hanson
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Algaja tänavakunstnik tegutses teisipäeva õhtul Veski tänavas garaaži külgseina juures, kõnniteel karbid aerosoolvärvidega.
Algaja tänavakunstnik tegutses teisipäeva õhtul Veski tänavas garaaži külgseina juures, kõnniteel karbid aerosoolvärvidega. Foto: Raimu Hanson

Tartu tänavakunstifestivali Stencibility korraldatud ja koolinoortele suunatud kavandikonkursi «Minu esimene sein» võitis ühe Tartu gümnaasiumi õpilane ning sai õiguse pilt seinale kanda garaažide rea otsas Veski tänavas. Seepärast ei tundnud grafitineiu eile õhtul muret teolt tabamisele järgneva karistuse pärast, vaid tegi keskendunult tööd möödakäijatest hoolimata. Oma teose loodab ta lõpetada täna.

Stencibility korraldajatelt oli neiu saanud nõuandeid ja mitu karpi aerosoolvärvi. Ta ütles, et kui tuleb puudu, saab ta lisa küsida. Nii nagu kogenud tänavakunstnike puhul, ei ole temagi nime võimalik siia kirja panna.

Tartu tänavakunstifestival Stencibility, mis toimub sel aastal 5.-11. septembrini, pakkus koolinoortele võimalust oma andekust näidata mullugi. Siis andis kavandikonkurss «Minu esimene sein» tulemuse, mida võib vaadata ühe garaaži seinal Karlovas. Pilt pika habemega mehest hakkab silma neile, kes on sõites või jalutades jõudnud Salemi kiriku juurde.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles