Linnamuuseum vajab uut direktorit

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Linnamuuseumi hoone ehk Katariina maja Tartu kesklinnas Narva maanteel.
Linnamuuseumi hoone ehk Katariina maja Tartu kesklinnas Narva maanteel. Foto: Ain Protsin.

Tartu linnavalitsus võtab tööle Tartu linnamuuseumi direktori, kelle ülesanne on organisatsiooni arendada ning juhtida. 

Abilinnapea Tiia Teppan ütles, et linnamuuseumi senine juht Merike Toomas otsustas tööle minna Eesti Rahva Muuseumisse. «Toomas andis meile juba kuu aega tagasi oma lahkumisest teada ning praegu on tema asendaja muuseumi arendusjuht Marge Rennit,» sõnas Teppan.

Teppani sõnul otsitakse linnamuuseumi juhiks inimest, kes on muuseumivaldkonnaga kursis ja vastava haridusega. «Ta peab olema orienteeritud meeskonnatööle ja avatud suhtlemisega, kindlasti laia silmaringiga ning ta peab tegema koostööd meie teiste muuseumidega, näiteks ERMi, Tartu ülikooli muusemi ja spordimuuseumiga,» lausus Teppan.

Abilinnapea sõnul on linnal Tartu linnamuuseumi kogu ekspositsiooni ümbervahetamise plaan. «Millal ja kuidas see toimub, ei tea veel, aga uue kujunduse eskiisprojekt on juba tehtud ning seda tutvustati meile eelmisel nädalal. Seega ootab muuseumi ees suur arendustöö,» rääkis Teppan. 

Kandidaadi CV ja motivatsioonikiri koos palgasooviga ning Tartu linnamuuseumi arengu visioon tuleb kandidaadil saata hiljemalt 5.oktoobril e-posti aadressile personal@raad.tartu.ee.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles