Beebi õlal tassimine teeb käe haigeks

Aime Jõgi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Treener Kati Kruusaauk käib tütre Karoliinaga Toomemäe nõlval laste mänguplatsil aega veetmas. Tal on veel meeles aeg, mil tal tuli oma last hoida just sellises asendis, mida ta siin pildil näitab.
Treener Kati Kruusaauk käib tütre Karoliinaga Toomemäe nõlval laste mänguplatsil aega veetmas. Tal on veel meeles aeg, mil tal tuli oma last hoida just sellises asendis, mida ta siin pildil näitab. Foto: Kristjan Teedema

Lapsepuhkusel Pilatese treener Kati Kruusaauk mäletab hästi aega, mil tütreke Karoliina oli alles mõnekuune, vajas palju süleshoidmist ning tal tuli välja nuputada, kuidas aidata iseennast ja oma valutavat kätt.

Kati Kruusaauk on füsioterapeut, kes lisaks treeneritööle aitab massaažiga mitmesuguste ülekoormusest tekkinud probleemide korral. Ka oskab ta närvipõletiku puhul toestada lihast kinesioteibiga.

Tema enda käsi hakkas valutama ilmselgelt seetõttu, et ta kandis mõnekuust last palju süles, püüdes temaga lähedust hoida. Siis teipiski ta oma paremat kätt mõlemalt poolt, et tuge saaksid nii randme­painutaja- kui randmesirutajalihas. Puhkust käele andis ka kõhukott, milles ta last kandma asus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles