Värvipurgid suhisevad seintel ja vetsudes (1)

Raimu Hanson
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Stencibility korraldajad Kadri Lind (vasakult) ja Sirla rääkisid Annelinna servas veevärgi rajatise juures Stencibility tellimusel sinna oma teose jätnud Itaaliast pärit Mister Thomsist. Ühtlasi näitasid nad, kuidas kasutada värvipurke.
Stencibility korraldajad Kadri Lind (vasakult) ja Sirla rääkisid Annelinna servas veevärgi rajatise juures Stencibility tellimusel sinna oma teose jätnud Itaaliast pärit Mister Thomsist. Ühtlasi näitasid nad, kuidas kasutada värvipurke. Foto: Margus Ansu

Eile õhtul Supilinna kiigeplatsil filmi «Girl Power» seansil avatud seitsmendal Tartu tänavakunstifestivalil Stencibility osaleb seekord rajataguseid staare kõrvuti juhuslike möödujatega.

Kaks festivalile kutsutud itaallasest kunstnikku on oma töö juba teinud. Stencibility korraldajad Kadri Lind ja Sirla rääkisid, et Mister Thoms, kes kattis Annelinna servas Rimi lähedal asuva veevärgile kuuluva rajatise kaks seina suure maalinguga, on väga oodatud ka mujal maailmas. Seetõttu on ta juba Tartust lahkunud. Tema teos on aga jäänud möödujaile vaatamiseks.

Sealsamas istusid Tasuja õlut rüüpama kaks lähedal elavat keskealist meest. «Ilus on ta küll, aga kui kauaks! Tullakse ja sikerdatakse täis,» ütles Harri Višnjakov.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles