Draama ulatub tänavaile puust ja punaselt

Raimu Hanson
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nädalavahetusel Küüni tänavale kerkinud Draama linnakujunduse autorid on tänavuse festivali kunstnikud Illimar Vihmar (vasakult) ja Sander Põllu. Tänavakujundust leidub ka festivali etenduskohtade juures.
Nädalavahetusel Küüni tänavale kerkinud Draama linnakujunduse autorid on tänavuse festivali kunstnikud Illimar Vihmar (vasakult) ja Sander Põllu. Tänavakujundust leidub ka festivali etenduskohtade juures. Foto: Kristjan Teedema

Nädalavahetusel on tegutsenud Tartu kesklinna kõige jalakäijarohkemas osas Eesti teatri festivali Draama tänavused linnakujundajad. Eelmistel aastatel tarvitatud punased kaubaalused on taas platsis, kuid hoopis teisiti.

Kaubamaja nurgast Poe tänava ristmikuni on tänavavalgustuse postid ümbritsetud üle kahe meetri küündivate hõredaseinaliste kastidega, mille külgedele saab kinnitada festivali etenduste ja ka näiteks kontsertide kuulutusi. Iga sellise kasti küljes on ka üks puidust täht, nii et jalutaja saab liikumise ajal kokku veerida festivali nime.

Nii nagu mõne eelmisegi Draama ajal, leidub loominguliselt taaskasutusse läinud punaseid kaubaaluseid ka Rüütli tänaval ja raeplatsil. Kuid samuti teist moodi kui eelmise aasta festivalil.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles