Komöödiaklubi kompab tartlaste huumorisoolikat

Kaspar Koort
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ruutu10 naljameeste Silver Laiuse (vasakul) ja Martin Junna sõnul on komöödiaklubi positiivne paik, kus naerdakse koos teistega, mitte teiste üle. Seda võivad nii tõsised kui lõbusad tartlased proovida juba täna õhtul.
Ruutu10 naljameeste Silver Laiuse (vasakul) ja Martin Junna sõnul on komöödiaklubi positiivne paik, kus naerdakse koos teistega, mitte teiste üle. Seda võivad nii tõsised kui lõbusad tartlased proovida juba täna õhtul. Foto: Kristjan Teedema

Nalja peab saama, muidu mina ei mängi! – nõnda kõlas legendaarse katuse-Karlssoni elu-kreedo. Nalja teha ja hea nalja üle naerda on tervistav ning Tartu huumorisõpradel on selles plaanis põhjust rõõmustada: äsja alustas siinmail tegevust komöödiaklubi.

Klubi eestvedajad, noored naljamehed Martin Junna ja Silver Laius täpsustasid, et tegelikult on nad Tartu ja Tallinna pubides ja teatrites andnud impro- ja sketšikomöödia etendusi viis aastat, kuid päris oma kodu neil seni polnud.

Positiivne keskkond

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles