Kolm põlve rügab koolialguse lillede nimel

Mari-Liis Pintson
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
73-aastane Helju Menind (paremal) on 38 aastat kasvatanud koduaias lilli, et neid kevaditi ja sügiseti tartlastele müüa. Teisipäeval olid kaubamaja kõrval müügiletis abis ka tema poeg Illar ja lapselaps Mirtel.
73-aastane Helju Menind (paremal) on 38 aastat kasvatanud koduaias lilli, et neid kevaditi ja sügiseti tartlastele müüa. Teisipäeval olid kaubamaja kõrval müügiletis abis ka tema poeg Illar ja lapselaps Mirtel. Foto: Kristjan Teedema

Mis oleks esimene koolipäev ilma astriteta?

Hele- ja tumeroosad, sügavlillad, kollased ja valged, rääkimata erinevatest õiekujudest! Tartlanna Helju Menind on 38 aastat hoolitsenud selle eest, et igal esimesel koolipäeval oleks tal pakkuda väikestele ja suurtele koolilastele neid kauneid sügislilli õpetajate rõõmustamiseks.

73-aastane proua on suure osa oma elust tegelenud lilledega ning on selle tegutsemistuhina andnud edasi ka oma tütrele ja kahele pojale, kel on kõigil koduaia lillede müügiletile jõudmises oma osa kanda.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles