Kokkupõrkes kaubikuga sai mootorrattur raskelt viga

Kertu Kula
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Politsei.
Politsei. Foto: Laura Oks

Täna kell 9.32 sai häirekeskus teate, et Tartumaal juhtus liiklusõnnetus, kus põrkasid kokku mootorratas ja kaubik. Õnnetuses sai 44-aastane mootorrattur raskelt vigastada.

Lõuna prefektuuri teatel liikus Peugeot Boxerit juhtinud 57-aastane mees Valgast Tartu poole ning tahtis sooritada vasakpööret. Esialgsetel andmetel lasi ta läbi vastutuleva sõiduauto, kuid ei märganud, et sellele järgnes mootorrattur. Kaubikujuht keeras mootorratturile ette ning toimus kokkupõrge. Mootorratast juhtinud mees sai raskelt viga ja ta viidi haiglaravile.

Politsei selgitas, et mõlemad mootorsõidukijuhid on kained ja juhtimisõigusega. Juhtunu üksikasjad selgitatakse alustatud menetluses.

Avarii tõttu oli liiklus Tartu maakonnas Jõhvi-Tartu-Valga maanteel 176. kilomeetril Rõngus mõnda aega suletud. Praeguseks on liiklus taastatud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles