Volikogu otsus sunnib lasteaeda kolima

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tabivere lasteaia juhataja Aune Sepp leiab, et vallavalitsus ja 
-volinikud peaksid mõtlema eelkõige sellele, mis on parem lastele, ega pea õigeks rühmaruumide ja mänguala andmist hooldekodule.
Tabivere lasteaia juhataja Aune Sepp leiab, et vallavalitsus ja -volinikud peaksid mõtlema eelkõige sellele, mis on parem lastele, ega pea õigeks rühmaruumide ja mänguala andmist hooldekodule. Foto: Kristjan Teedema

Läinud nädalal koos istunud Tabivere vallavolikogu istungile tuli 13 liikmest kohale kõigest seitse. Ometi langetasid rahvaesindajad nii mõnegi kohaliku elaniku arvates tähtsa, kuid kummalise otsuse, mille järgi tuleb lasteaial kolida praegustest ruumidest teistesse. Rühmaruumidesse laieneb aga hooldekodu.

Hääletusest võttis osa kuus volinikku. Volikogu esimees Sirje Simmo, kes on ühtlasi ka hooldekodu juhataja, taandas end hääletusest. Viiest volinikust kolm leidis, et kolima peab lasteaed, kaks olid sellele vastu ja üks jäi erapooletuks ning otsus oligi tehtud.

Aastal 1982 valminud lasteaiahoone pole kunagi olnud pilgeni lapsi täis. Kõige enam on seal töötanud kaheksa rühma, märkis Tabivere lasteaia juhataja Aune Sepp.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles