Teerajajate allee ootab uute jalajälgede kandidaate

Kertu Kula
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartu Teerajajate allee.
Tartu Teerajajate allee. Foto: Kristjan Teedema / Postimees

Tasku keskuse kõrval looklev Tartu Teerajajate allee ootab täiendust. Selleks palutakse ettepanekuid kandidaatide kohta, kes on viimastel aastatel saatnud korda silmapaistva teo või andnud märkimisväärse panuse Tartu linna või maakonna arengusse.

Teerajajate allee väärtustab Tartu arengusse panuse andnud inimesi ning innustab teisi nende jälgedesse astuma. 2010. aastal alguse saanud alleel on Bruno Kadaku poolt pronksi valatud jalajäljed.

Senised teerajajad on Tartu Vaim, Andres Metspalu, Herta Elviste, Hannes Kaljujärv, Andrei Sõritsa, Jaan Kirsipuu, Hillar Palamets, Tiiu Sild, Tanel Laisaar & Marget Savisaar, Tiia Toomet, Ruut Hinrikus, Mart Noorma, Ülo Niinemets, Sirje Eomõis, Evald Rooma, Aivar Tommingas ja Joel Luhamets.

Tänavused teerajajad selguvad žürii abil ja avaliku rahvahääletuse tulemusena. Uusi jalajäljepaare lisandub kaks ja lisaks rahvahääletusel välja selgitatud teerajajale teeb oma valiku ka žürii.

Kandidaate saab esitada 12. septembrini interneti teel Tasku kodulehel (www.tasku.ee/tartu-teerajajate-allee/esita-kandidaat) või Tasku keskuse infoletis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles