Eestit saab luubita lugeda

Raimu Hanson
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sari «Luubita loetav» koosneb viiest turimiskaardist.
Sari «Luubita loetav» koosneb viiest turimiskaardist. Foto: Raimu Hanson

Regio on äsja üllitanud kimbu turismikaarte. Nende uudsus seisneb sellises kujunduses, mis annab võimaluse lugeda kaardile kantud kohanimesid silmi vähem pingutades. Sari «Luubita loetav» koosneb viiest kaardist: Kagu-, Edela-, Lääne-, Loode- ja Kirde-Eesti.

Mõõtkavas 1 : 275 000 ilmunud kaartide tagaküljel leidub põnevamate vaatamisväärsuste kohta teavet, mis on samuti trükitud suuremas kirjas, nii et sedagi saab Regio teate kohaselt hõlpsasti ka ilma prillideta ja hämaras valguses lugeda.

Kagu-Eesti kaardilt leiab huviline Tartu-, Põlva-, Võru-, Valga- ja Viljandimaa kartograafilist infot. Tagaküljel on Tartu, Viljandi, Põlva, Valga, Võru ja Otepää tänavavõrk koos kohanimedega. Huviväärsustest on kolmele kuni viiele reale toodud andmeid 20 paigast või objektist alates Olustvere mõisast ning lõpetades jääaja keskuse ja Peipsi vanausuliste küladega.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles