Noorte melu täidab nädalaks kesklinna

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anne noortekeskuses käis kogu möödunud nädal tarkusenädala ettevalmistus. 
Kaidor Tops (paremal) ja Markus Heidemann võõpasid reedel mustaks jutumullikujulisi vineertahvleid, kuhu tulevad tekstid.
Anne noortekeskuses käis kogu möödunud nädal tarkusenädala ettevalmistus. Kaidor Tops (paremal) ja Markus Heidemann võõpasid reedel mustaks jutumullikujulisi vineertahvleid, kuhu tulevad tekstid. Foto: Sille Annuk

Tartus otsustati rahvusvahelise tarkusepäeva, 1. septembri tähistamine laiendada tervele nädalale. Kui alguses valdas korraldajaid kõhklus, kas terveks nädalaks ikka jätkub piisavalt tegevust, siis praeguseks on ürituste kava saanud nii tihe, et tegutsemist ja uudistamist jätkub õhtutundideni.

Kruvib hoogu

Tarkusenädal avatakse Küüni tänaval tarkusetelgis täna lõuna ajal raehärrade ja noorte debatiga vägagi päevakohasel teemal – «Noor presidendiks 2021». Päev jätkub samas tarkusemessiga, kus astub üles 26 huvialaorganisatsiooni.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles