Galerii: maanteel trikitanud krossimootorrattur kihutas auto esiklaasi (5)

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tallinna–Tartu maanteel Puurmanis juhtus täna päeval liiklusõnnetus, kui kokku põrkasid krossimootorratas ja sõiduauto Volkswagen Bora.

Sõiduautos viibinud kaks meest rääkisid, et olid sõitmas Tallinnast Vorbusele, et kalastada Emajõel. Paraku lõppes nende teekond selles kohas, kus varem asus Tallinna-poolne sissesõidutee Puurmanisse.

Meeste väitel põrutas vasakult poolt tulnud krossimootorratas neile otse vastu kapotti ning juht maandus õlaga esiklaasis. Väidetavalt sõitis mootorratas tagaratta peal, esiratas õhus. Kokkupõrke järel paiskus rattur kraavi, tsikkel jäi tee peale lebama.

Volkswageni juht jõudis väga kiiresti pidurdada ning maanteel lebanud rattale ta uuesti otsa ei sõitnud. Kui rasked on mootorratturi vigastused, pole hetkel veel teada, aga ta on kohapeal töötanud Põltsamaa päästjate kinnitusel elus. Autos viibinud mehed pääsesid ehmatusega ning haiglaravi ei vajanud. Kõrvalistujal oli küll nina pisut verine, kuid seda vigastust ei pidanud mees oluliseks.

Avarii tõttu läks meeste kalaretk lörri ning nad kutsusid Tallinnast sugulased järgi, kes neid koju tagasi viiksid. Kalalemineku isu kadus ka ära, laususid nad purunenud autost asju välja võtma hakates.

Avarii tõttu oli liiklus Tallinna–Tartu maanteel häiritud. Liiklust reguleerisid alguses päästjad, hiljem politsei, kuni maantee sai avarii rusudest puhastatud.

Avariipaigast möödunud inimene, kes palus anonüümsust, kinnitas Tartu Postimehele, et on sama krossimootorratturit näinud varemgi ootamatult maanteele hüppamas.

Hiljem teatas siseministeerium, et avariis vigastada saanud 19-aastasel Tambetil puudus mootorratta juhtimisõigus.

Kommentaarid (5)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles