Fotod: vaibafirma hoovis avaneb põlengu järel nukker vaatepilt

Kaspar Koort
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Täna varahommikul pisut enne kella nelja teatati päästeametile, et Tartus Aardla tänaval põleb lahtise leegiga tööstushoone.

Kohale saabusid päästjad Tartu, Annelinna ning Elva komandost, tulekahju õnnestus lokaliseerida kella poole seitsmeks. Inimesed tulekahjus kannatada ei saanud.

Lõuna päästekeskuse pressiesindaja Marek Kiik täpsustas, et põles Vaiba- ja põrandaeksperdi kauplusehoone hoovis asunud töökoja- ja laoosa suurusega 4x45 meetrit. Kiik tõdes, et kuna see külgnes kauplusega, siis palju tahma- ja suitsukahjustusi sai ka müügisaal ning seega võivad kahjud olla väga suured.

«Seetõttu on tõenäoline, et asja edasine uurimine läheb üle politseile, meie võime neile esitada tulekahju tekkepõhjuste kohta vaid oma esmase arvamuse,» märkis Kiik. Praeguseks pole teada, mis asjaoludel tulekahju tekkis, see selgitatakse välja menetluse käigus.

Seal samas asub ka mitmeid teisi tööstushooneid, kuid neist suutsid päästjad punase kuke eemal hoida. Samuti ei tekkinud ohtu lähedal asuvale raudteele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles