Heategevuslik treeningpäev aitab ülekaalulistel lastel jõuda tervislike eluviisideni

Kaspar Koort
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SA TÜK Lastefond

Järgmisel kolmapäeval korraldab SA TÜK lastefond koostöös spordiklubiga Fitlife Tartus Tamme staadionil heategevusliku treeningupäeva, et koguda annetusi kehakaaluga kimpus olevatele lastele tervisekooli teenuste võimaldamiseks.

31. augustil kell 15.30 algaval treeningupäeval saavad nii suured kui väikesed katsetada mitmeid  treeningustiile kogenud treenerite juhendamisel, sealhulgas zumba't ja vastupidavustreeningut ning laste joogat ja tantsutrenni. Lisaks on võimalik kuulata loengut tervisliku toitumise alustest ning soetada tervisekaupu.

Laste rõõmuks maalib nägudele kauneid pilte näomaalija ning jagab karuseid kallistusi lastefondi Mõmmik. Lõbutseda saab ka Minni-Hiire ja indiaanipealikuga ning hüpelda batuudil.

Õhtu nael on meelelahutuslik jalgpallimäng Tammeka naiskonna ja sporditähtede vahel. Teiste seas astuvad sporditähtede meeskonnas võistlustulle Ain-Alar Juhanson, Kaspar Kokk ja Rene Mandri.

Ürituse pilet maksab täiskasvanutele 10 eurot ning lastele 1 euro. Piletituluga rahastab lastefond Tartus ja selle ümbruses elavate ülekaaluliste laste terviseprogrammi, mida korraldab juba kolmandat aastat Laste Tervisekool.

Terviseprogramm, mida lastefond toetab tänavu 5460 euroga, hõlmab kehakaaluga kimpus olevate laste lisatreeninguid ning perede nõustamist, mille abil püütakse mõjutada kogu pere tervisekäitumist. Fondi toel saab tasuta lisateenust 20 last. Eesmärk on kaasa aidata laste ülekaalulisuse probleemi suuremale teadvustamisele ning abistada lapsi tervislike eluviiside omandamisel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles