Tartu premeerib esikuuikusse jõudnud olümpiasportlasi

Kaspar Koort
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rasmus Mägi.
Rasmus Mägi. Foto: Tairo Lutter

Tartu linnavalitsus eraldas reservfondist 9000 eurot Rio olümpiamängudel edukalt esinenud tartlastest sportlaste Rasmus Mägi ja Julia Beljajeva ning nende treenerite premeerimiseks.

«Tartust osales tänavu olümpial rekordarv sportlasi, kellest mitmed saavutasid seal väga häid tulemusi. Nii tuli näiteks Rasmus Mägil suurepärase 6. koha saavutamiseks joosta uut Eesti rekordit tähistav tulemus. Tartlastena oleme oma sportlaste üle uhked ja see suur töö, mis spordis tipptasemele jõudmiseks tehakse, väärib tunnustust,» ütles linnapea Urmas Klaas.

400 meetri tõkkejooksus 6. koha saavutanud Rasmus Mägi saab linnalt preemiaks 4000 eurot ja tema treenerid Anne ja Taivo Mägi kokku 2000 eurot.

Vehklemisnaiskonna koosseisus 4. koha saanud Julia Beljajevat premeerib linn 2000 euroga ja tema treenerit Natalia Kotovat 1000 euroga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles