Põltsamaa rahvas kutsub kodukohvikutesse

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Restoranipäevaks on maailmakaardile arendatud kaardirakendus (http://www.maplantis.com), millelt on leitav info ka Põltsamaa kohvikutest: aadressid, lahtiolekuajad ja kohvikututvustused.
Restoranipäevaks on maailmakaardile arendatud kaardirakendus (http://www.maplantis.com), millelt on leitav info ka Põltsamaa kohvikutest: aadressid, lahtiolekuajad ja kohvikututvustused. Foto: Põltsamaa linnavalitsus

Pühapäeval avab Põltsamaal uksed 23 kohvikut, sest juba neljandat korda peetakse selles Kesk-Eesti linnas kodukohvikute päeva. Lisaks hea toidu nautimisele pakutakse rikkalikku kultuuri- ja meelelahutusprogrammi.

Linnavalitsuse teatel pakutakse külalistele peaaegu igas aias meelelahutuseks aiakontserte, näitusi, töötube, mänge ja loenguid. Kohvikuid on aga igale maitsele: nii varastele ärkajatele kui hilistele gurmaanidele, nii liha- ja koogisõpradele kui nisujahu vältijatele ja taimetoitlastele. Maiuspalu kohvikute menüüdes võib leida isegi koertele.

Umbes pooled kohvikutest asuvad koduaedades, ülejäänud asutuste ja seltside õuedel. Pea pooled kohvikutest avavad huvilistele sel päeval oma uksed esmakordselt. Kaks kohvikut asuvad Põltsamaa linnast väljas, Kamari suunas. Kohvikute päeva võib alustada näiteks laste kokakunstiga tutvust tehes ja lõpetada südaöise kanuumatkaga tõrvikute valgel Põltsamaa jõel.

Kohvikutepäeva lõpupidu ja korraldustoimkondade tänamine toimub Lossikohvikus, mis kell 19 muutub jazzklubiks.

Restoranipäevaks on maailmakaardile arendatud kaardirakendus, millelt on leitav info ka Põltsamaa kohvikutest: aadressid, lahtiolekuajad ja kohvikututvustused.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles