Noored korraldavad tarkusenädala

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Varasem tarkusepäev Tartu kesklinnas kasvab sel aastal terveks tarkusenädalaks.
Varasem tarkusepäev Tartu kesklinnas kasvab sel aastal terveks tarkusenädalaks. Foto: Margus Ansu

Anne noortekeskus ja Lille maja korraldavad 29. augustist 2. septembrini ühiselt tarkusenädala, mille üritused viiakse läbi Tartu kesklinnas Küüni tänaval ja selle ümbruses.

Traditsioonilisest Tartu linna haridus-, huvi- ja noorsootööasutuste mainesündmusest tarkusepäev on saanud viiepäevane tarkusenädal, vahendas linnavalitsuse teade. Algava kooliaasta tervituseks on võimalik noortel osa saada arendavatest tegevustest ning meelelahutusest.

Esmaspäevast kolmapäevani on kell 12 - 15 kavas tarkusemess, kus on esindatud huviharidus- ja noorteorganisatsioonid ning kell 15 - 19 kõik Tartu linnas tegutsevad noortekeskused. Eelkõige tutvustavad nad algava hooaja võimalusi.

Kahel viimasel päeval leiab programm aset kell 15 - 21. Neljapäeval tähistatakse ülemaailmset tarkusepäeva ning reede on meelelahutuspäev.

Sündmused on koondunud põhiliselt suure ja valge 30-meetrise telgi alla, et leida kaitset võimaliku vihma eest. Organisatsioonidel, kel on soovi tarkusnädalal osaleda, saavad veel endast märku anda aadressil reelika.lodjak@raad.tartu.ee.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles