Sportijad pääsevad peagi taas jooksurajale

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Suuremal osal staadionist sai rajakatet uuendada pihustimasinaga. Ära vajunud kohad tuleb remontida käsitsi, selgitas OÜ Kanstet töödejuht Oleg Bukrejev (paremal). Firma töötajad Denis (vasakul) ja Aleksei Matvienko valasid tribüüni ette uuristatud süvendisse polüuretaansegu ja silusid selle.
Suuremal osal staadionist sai rajakatet uuendada pihustimasinaga. Ära vajunud kohad tuleb remontida käsitsi, selgitas OÜ Kanstet töödejuht Oleg Bukrejev (paremal). Firma töötajad Denis (vasakul) ja Aleksei Matvienko valasid tribüüni ette uuristatud süvendisse polüuretaansegu ja silusid selle. Foto: Sille Annuk

Selleks et linna esin­­dusstaadion vastaks edaspidigi rahvusvahelise kergejõustikuliidu standarditele ja sellel püstitatud rekordid ka ametlikult kehtiksid, tuli sihtasutusel Tartu Sport sel suvel ette võtta jooksuradade remont.

Kaheksa aastat tagasi Tamme staadioni jooksuradadele paigaldatud tartaankate on kulunud. Paiguti rohkem, paiguti vähem, kuid näiteks odaviske ja teivashüppe hoovõturajad olid juba päris kriitilises seisus.

Tööd graafikus

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles