Politsei otsib kahe Tartu kesklinnas juhtunud liiklusõnnetuse tunnistajaid

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Politseiauto
Politseiauto Foto: Marko Saarm / Sakala

Politsei palub kaasliiklejate abi, et selgitada välja täna pärastlõunal Tartu kesklinnas juhtunud kahe liiklusõnnetuse täpsemad asjaolud. 

Täna kella 12.40 paiku juhtus liiklusõnnetus Tartus Vabaduse puiestee Riia tänava poolses otsas, kus paremalt teises sõidureas väidetavalt pidurdas rohelise fooritule vilkuma hakkamise hetkel valget värvi maastur.

Et vältida maasturile otsasõitu, keeras selle taga liikunud sõiduauto Audi juht rooli vasakule ja liikus osaliselt paremalt kolmandale sõidurajale. Sellel sõidurajal liikunud sõiduauto Honda juht keeras otsasõidu vältimiseks omakorda vasakule, reastus korraks paremalt neljandale sõidurajale ja riivas selle tagajärjel seal sõidurajal liikunud sõiduautot Ford Focus, mille tõttu said mõlemad sõidukid kahjustusi. Valge maastur juhtunu käigus kahjustada ei saanud ja lahkus sündmuskohalt. Samuti pääses kahjustusteta Audi.

Politsei tuvastas, et sõidukite juhid olid kained ja juhtimisõigusega. Sündmuskohal oli liiklus tugevalt häiritud, sest liikumine oli takistatud kõikidel sõiduradadel.

Mõned minutid hiljem teatati politseile omakorda liiklusõnnetusest juba kirjeldatud avariipaiga kõrval. Sündmuskohal selgus, et Riia tänavalt sooritasid Vabaduse puiesteele vasakpööret sõiduauto Opel ja selle taga liikunud sõiduauto Audi. Vasakpöörde lõppfaasis reastus Audi juht oma sõnade kohaselt kohe parempoolsele sõidurajale, seda tegi ka sõiduki ees vasakpööret sooritanud Opeli juht ning reastumise hetkel toimus sõidukite vahel kokkupõrge.

Mõlemad juhid olid kained ja juhtimisõigusega. Juhtunu käigus inimesed viga ei saanud, küll aga said kahjustusi mõlemad sõidukid.

Mõlema liiklusõnnetuse puhul ei jõudnud juhid süüdlase osas omavahel kokkuleppele, mistõttu politsei palub kõigil, kes kirjeldatud õnnetusi pealt nägid anda sellest teada politsei infotelefonil 612 3000 või e-mailil louna.ate@list.politsei.ee.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles