Põlvas tuleb tõukerataste Euroopa karikasarja etapp

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti tõukerattakoondise sõitjad tegemas Põlvas EuroCupi radadel trenni.
Eesti tõukerattakoondise sõitjad tegemas Põlvas EuroCupi radadel trenni. Foto: Eesti Tõukerattaliit

Eeloleval nädalavahetusel korraldatakse Eestis esimest korda tõukerataste Euroopa karikasarja etapp, mis toob kokku Euroopa parimad tõukeratturid.

Eesti tõukerattaliidu korraldatav võistlus peetakse 12. ja 13. augustil Põlva linnatänavail ja selle lähiümbruses, teatas alaliit. Tegemist on EuroCup 2016 sarja viimase ja otsustava etapiga, kus lisaks osavõistluse parimaile selguvad edukaimad tõukeratturid ka sarja kokkuvõttes.

Paremusjärjestus pannakse paika lühi- ja pikamaadistantsidel nii meeste, naiste, noorte, laste kui ka harrastajate hulgas.

Tõukerattasport on Eestis kasvav ala ning kohalikud tipud suudavad juba praegu pakkuda tugevat konkurentsi ka Euroopa tasandil. EuroCupi sarja otsustava etapi korraldamisega astub Eesti tõukerattaliit aga edasi suure sammu spordiala arengus, leidis võistluste direktor Aigar Nuuma.

«Ühtlasi on see ka tunnustus Eestile kui tõukerattamaale, lisaks on meil võimalus Euroopa tugevaimat võistlussarja võõrustades tõestada, et oleme ka tulevikus valmis seesuguste tippvõistluste korraldamiseks.»

Sel hooajal kolmest etapist koosnev EuroCup onEuroopa tugevaim võistlussari tõukerattureile. Esimesed kaks etappi toimusid maikuus Hollandis ja juunis Tšehhis. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles