Toomas Lunge: teatris ja bändis tuleb üksteisega arvestada

Raimu Hanson
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Toomas Lunge vastas küsimustele Toomemäel pargipingil, selja taga tähetorn, mille juures käis lavastuse «Julie ja tähed» proov. Esietendus on sealsamas täna õhtul.
Toomas Lunge vastas küsimustele Toomemäel pargipingil, selja taga tähetorn, mille juures käis lavastuse «Julie ja tähed» proov. Esietendus on sealsamas täna õhtul. Foto: Margus Ansu

Toomemäel tähetorni taga tuleb täna õhtul esimest korda vaatajate ette Vanemuise suvetükina ja Margus Kasterpalu lavastatuna Loone Otsa «Julie ja tähed».

Muusikalise kujunduse on sellele teinud pillimees ja helilooja Toomas Lunge, kelle samalaadset panust on tarvis läinud veel kahe augustis Tartus esietenduva lavastuse puhul.

Sellest me – kaks enam kui 30 aasta tagust sinasõpra – intervjuu tegemisel Emajõe festivali esimesel päeval eelmisel reedel rääkisimegi. Aga juttu oli ka tema bändidest, näitlejatele laulude õpetamisest, Emajõest kui laevatatavast pinnasest ja tema abikaasast Ingast.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles