Vaatlus: kas kuiv seadus on Pirogovi platsil midagi muutnud? (1)

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pirogovi platsil kogunevad noored ja nooremeelsed juba aastaid piknikuks. Juulist tohib seal alkoholi pruukida kella 11ni õhtul.
Pirogovi platsil kogunevad noored ja nooremeelsed juba aastaid piknikuks. Juulist tohib seal alkoholi pruukida kella 11ni õhtul. Foto: Sille Annuk

Kui laupäeva õhtul pärast kella kümmet parki jõuan, on seal mitmed seltskonnad juba lõbusas tujus. Puu all varjus magab üks suur must kogu, kes kellegi peomeeleolu ei sega. Kell on Pirogovi standardi järgi veel vähe.

Esimene seltskond, kellega vestlen, koosneb kolmest noorest, kelle aeglane artikulatsioon ja kivistunud näoilme annab aimu, et see seltskond pole mitte väsinud, vaid hõljub kuskil teise universumi piirimail. Kolmveerand tundi hiljem, napilt enne kella ühtteist õhtul, saabub parki turvafirma jalgsipatrull, kes muuseas sellesama seltskonna minema eskordib.

Reide rohkem

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles