Tartus peeti Küüslaugufestivali tenniseturniiri

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Küüslaugufestivali tenniseturniiri tugevama grupi võitjad Ülle Kirsimägi ja Urmas Kalda.
Küüslaugufestivali tenniseturniiri tugevama grupi võitjad Ülle Kirsimägi ja Urmas Kalda. Foto: Kalmer Lain

Jõgevalt Ülenurmele kolinud Küüslaugufestivali peetakse 20. augustil. Samas peeti Tartus Toomeoru tenniseväljakutel juba viiendat korda Küüslaugufestivali tenniseturniiri.

Turniiri peakorraldaja Kalmer Lain rääkis, et mõõtu võeti segapaarismängus kahes tugevusgrupis. Osalejaid üle Eesti, kokku osales 27 segapaari.

Tugevamas grupis ehk «Küüslaugu liigas» võitsid turniiri staažikad tennisemängijad Ülle Kirsimägi ja kungine Eesti noortemeister Urmas Kalda. Nad võitsid tennisetreenerit Eneli Lattikut ja ettevõtjat Marko Kaldveed 4:6, 6:4, 10:6. Kolmanda koha mängus võitsid Maria Hallik/Priit Saluri põnevas mängus Karin Alaveret/Arno Kanalit 2:6, 6:2, 10:6.

Teise tugevusgrupis ehk Felix liigas võitsid esikoha Ave Pettai/Mark Braschinsky Kristi Aavakivi/Kalmer Laini 1:6, 6:3, 10:7. Kolmandat kohta jäid jagama Merike Kaver/Janek Eks ja Yanika Kustova/Marko Eiche. Lohutusturniiri võitsid Helle Hein/Ivar Leppsoo.

«Huvitav oli see, et kõikides finaalmängudes võitjad kaotasid esimese seti, aga olid kindlamad otsustavas kolmandas setis ehk kiires lõppmängus,» kirjeldas Lain matšide käiku.

Turniiri võitjaid said Küüslaugfestivali korraldaja Aimar Pihlaku käest kaela küüslaugu- ja lillepärjad. Võistlus oli Laini hinnangul põnev eelkõige seetõttu, et paljud moodustunud segapaarid olid koos esmakordselt või polnud juba hulk aega koos mänginud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles