Koolid ja lasteaiad saavad miljonite toel viisakamaks

Mari-Liis Pintson
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maaler Olga Serdjuk annab Kivilinna kooli uusi tualette viimistledes pahtlilabidale valu, et need ikka esimeseks koolipäevaks valmis saaksid.
Maaler Olga Serdjuk annab Kivilinna kooli uusi tualette viimistledes pahtlilabidale valu, et need ikka esimeseks koolipäevaks valmis saaksid. Foto: Margus Ansu

Ümmarguselt neli miljonit eurot kulub tänavu suvel Tartu koolide ja lasteaedade remontimiseks, et lapsed saaksid septembrist oma päevi viisakamates majades veeta.

Ehkki paljud Tartu linna koolid vajaksid põhjalikku remonti, tuleb neil seda veel mõnda aega oodata. Seni laseb linn neis remontida näiteks tualette, klassiruume ja küttesüsteeme, mis kõige rohkem korrastamist vajavad.

Linna ehitusteenistuse peaspetsialist Tiit Paenurk võttis kokku, et enamjaolt peaks suvised remonttööd septembri alguseks valmis saama. Ent näiteks Tamme koolis, kus tehakse korda kõik tualettruumid, lõppevad tööd alles oktoobrikuu keskel. Põhjus on selles, et linn pidi ehitushanke liialt kallite pakkumuste tõttu kahel korral tagasi lükkama, seega venis tööde algus plaanitust kaugemale.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles