Tartu pandimajast rööviti paarikümne tuhande euro väärtuses esemeid

Berit-Helena Lamp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pandimaja Karlovas Kuu tänaval.
Pandimaja Karlovas Kuu tänaval. Foto: Reporter.ee

Tartus Karlova linnajaos röövisid kolm maskiga ja relvastatud meest täna päise päeva ajal pandimaja - sidusid müüjal käed-jalad kinni ja hakkasid kottidesse kulda ja tehnikat laduma.

Kolm maskides ja relvastatud röövlit astusid Kuu tänaval asuvasse pandimajja kella 12 paiku. Vene keelt kõnelenud mehed käsutasid müüja pikali ja tal seoti käed ja jalad kinni, vahendas Reporter.ee.

«Üks neist jäi leti taha ja vehkis relvaga ning ja kaks meest leti taga pakkisid kotti asju,» rääkis pandimaja esindaja.

Röövlid võtsid endaga kaasa suure koguse kulda ja lisaks ka erinevat tehnikat. Kahju võib ulatuda paarikümne tuhande euro, ehk siis sadade tuhandete kroonideni.

Lõuna prefektuuri pressiesindaja Kristina Kostina sõnul on alustatud kriminaalmenetlust paragrahvi alusel, mis käsitleb röövimist. «Praegusel hetkel võin öelda seda, et kahtlustust ei ole veel kellelegi esitatud.»

Pandimaja on omalt poolt välja pannud ka vaevatasu 5000 eurot inimesele, kelle vihjete abil on võimalik kurjategijat tabada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles