Õige pea saab taas koolitarbeid annetada

Eili Arula
, Tartu Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Koolitarbed.
Koolitarbed. Foto: Urmas Luik

Eesti Lasterikaste Perede Liit (ELPL) korraldab seitsmendat aastat heategevusprojekti „Lapsed kooli!“, mille eesmärgiks on koguda lasterikaste perede toetamiseks koolitarbeid.

Tänavune „Lapsed kooli!“ projekt kestab 10.-13. augustini erinevates Selverites üle Eesti. Igas piirkonnas kogutud asjad lähevad jagamiseks just selles maakonnas elavate perede vahel ning annetatud esemed jagavad ELPLi liikmed laiali hiljemalt septembrikuu esimestel nädalatel. Tartumaal kogutakse koolitarbeid Jaamamõisa, Aardla ning Ringtee Selveris.

Algatust «Lapsed kooli!» on võimalik toetada mitmeti: poetades annetuskastidesse mõne Selverist ostetud koolitarbe või tulles appi vabatahtlikuna annetusi koguma. «Siiras rõõm on nii peredel kui organiseerijatel mõlema heateo eest,» rääkis Eesti Lasterikaste Perede Liidu president Aage Õunap.

«Selleks, et kooliasjade kogumine ladusalt toimiks, kutsume särasilmseid ja julgeid vabatahtlikke erinevatesse kauplustesse annetusi koguma. Oleme südamest rõõmsad iga vabatahtliku üle,» lisas Õunap.

Eesti Lasterikaste Perede Liidu vabatahtlikud on kõikides maakondades infot jagamas ja annetusi kogumas 10.-13. augustil kell 15-18.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles