Kotleti soojendamine tõi päästjad majja

Eili Arula
, Tartu Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Päästjate sündmuskohale saabudes oli naaber väljakutse tekkepõhjuse, kärssama läinud plastkarbi, pliidilt eemaldanud ja selle kraanikaussi pannud.
Päästjate sündmuskohale saabudes oli naaber väljakutse tekkepõhjuse, kärssama läinud plastkarbi, pliidilt eemaldanud ja selle kraanikaussi pannud. Foto: Lõuna päästekeskus

Eile tuli päästjatel sõita Tartus Ilmatsalu tänavale, kus joobes korterielanik oli hakanud pliidil plastkarbi sees olevat kotleti soojendama. Kärssama läinud plastkarp käivitas suitsuanduri, mille peale kutsuti välja päästjad.

2. augustil kell 19.09 tuli väljakutse Tartusse Ilmatsalu tänavale, kus töötas suitsuandur. Kohapeal selgus, et joobes korterielanik oli pannud pliidile plastkarbis kotleti, mis läks kärssama. Naaber eemaldas anuma pliidilt enne päästjate saabumist ning päästjad tuulutasid korteri. Kiirabi vaatas korterielaniku üle.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles