Teise ringi kaubad kolivad linna suurimasse poodi

Mari-Liis Pintson
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sõbralt Sõbrale kaupluste omanikfirma Valduste OÜ juhatuse liige, viie lapse isa Meelis Kibuspuu haaras Jõe keskuses avatavas kaupluses käe otsa kasutatud lapsevankri, millelaadses ka tema enda lapsed üles kasvasid. Turundus- ja arendusjuhi Henri Lehtsaare 
pilku köitis aga mööbel.
Sõbralt Sõbrale kaupluste omanikfirma Valduste OÜ juhatuse liige, viie lapse isa Meelis Kibuspuu haaras Jõe keskuses avatavas kaupluses käe otsa kasutatud lapsevankri, millelaadses ka tema enda lapsed üles kasvasid. Turundus- ja arendusjuhi Henri Lehtsaare pilku köitis aga mööbel. Foto: Sille Annuk

Peamiselt Rootsist annetustena kogutud kaupa müüv kauplusekett Sõbralt Sõbrale avab üle Eesti järjest suuremaid poode.

Sõbra tänaval Jõe keskuses käis eile hoogne saagimine ja kaubakastide lahti pakkimine. Reede keskpäeval avab peamiselt Rootsist pärit kasutatud kaupa müüv Sõbralt Sõbrale kauplus seal oma seni suurima poe.

Eesti suurimaks Sõbralt Sõbrale kaupluseks jääb see umbes 500-ruutmeetrine müügipind aga vaid paariks nädalaks, sest 20. augustil avab kauplusekett kaks korda suurema poe Rakveres.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles