Segaverelisi kutsikaid tuleb tikutulega otsida

Eili Arula
, Tartu Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Selle Savernas elava kahekuuse kutsika pärast helistatakse perenaisele peaaegu iga päev. Paraku on kutsu broneeritud ning peaks kõigi eelduste kohaselt selle nädala jooksul leidma kodu Jõgevamaal.
Selle Savernas elava kahekuuse kutsika pärast helistatakse perenaisele peaaegu iga päev. Paraku on kutsu broneeritud ning peaks kõigi eelduste kohaselt selle nädala jooksul leidma kodu Jõgevamaal. Foto: Eili Arula

Jõgevalased Kersti Soolepp ja Reimo Kesa, kes viimase kodutallu segaverelist õuekoerakutsikat otsisid, ei osanud uneski näha, et neljajalgse sõbra leidmine võib osutuda äärmiselt keeruliseks. Kui alguses panid nad paika, et soovivad kindlasti isast kutsikat ning ilma rahata, siis pärast mitut nädalat otsimist olid nad juba nõus kutsika eest ka maksma.

«Kõik kuulutuste portaalid oleme läbi vaadanud ja varjupaigad läbi helistanud. Peeneid tõupaberitega koeri saab igas mõõdus ja erinevate summade eest, kuid krantse pole isegi raha eest kusagilt võtta. Ka varjupaigas soovitakse kutsika eest raha, kuid see polegi praegu teema, sest varjupaikades on isegi karantiinis olevad kutsikad juba broneeritud,» märkisid noored.

Kahe nädala vältel helistas Reimo Kesa veel mitme kuulutuse peale, mis tal õnnestus leida ühismeedia vahendusel, ning igalt poolt sai eitava vastuse. «Kutsikad olid broneeritud või juba ära antud,» lisas Kesa.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles