Vanemuise sümfooniaorkester annab pühapäeval tasuta suvekontserdi

Kaspar Koort
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Sille Annuk

31. juulil juulil algusega kell 20 toimub taas Vanemuise sümfooniaorkestri tasuta kontsert Kassitoome orus.

Tiit Veeberiga koostöös alustatud Kassitoome kontserdiga tähistatakse käesoleval korral ka kümne aasta möödumist Vanemuise fondi asutamisest Tartu Kultuurkapitali juurde. Fondi eesmärk pole ajas muutunud, heade toetajate annetustega toetatakse jätkuvalt Vanemuise teatri artistide koolitust ja arengut. 

Kontserdi südamikuks on seekord Ida-Euroopa muusika, mille vahele on pikitud vürtsi andma mõned teosed ka teiste Euroopa maade heliloojate sulest.

Kontserti dirigeerib Vanemuise muusikajuht ja peadirigent Paul Mägi. Konfereerib Hannes Kaljujärv.

Solistidena astuvad üles Eestis harva esinev solist Koit Soasepp (bass, Soome RO), noor viiulivirtuoos ning tulevane vanemuislane Linda-Anette Suss ning trompetitalent Gatis Gorkusa Lätist.

Vanemuise sümfooniaorkestri suvekontserdi tarbeks ehitatakse Kassitoome orgu suur lava. Teater soovitab kontserdile tulijatel kaasa võtta sobiva istumisaluse, et ennast Kassitoome nõlvadel mugavalt tunda. Publik on oodatud alates kella poole seitsmest.

Kontserdi toimumise tõttu on muudetud ka liikluskorraldust. 31.juulil kell 18.30-22 on autodele liikluseks suletud Oru tänav – K.E. von Baeri tänav ja K.E. von Baeri tänav alates Näituse tänava ristmikust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles