Joobes mees ähvardas naabri koos koeraga ära tappa

Kaspar Koort
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Eeva Kaun

Politsei- ja piirivalveameti lõuna prefektuuril olid nädalavahetusel Tartus käed-jalad tööd täis. Taaskord oli palju vägivallatsemist, lisaks tegi üks kodanik oma naabrile tapmisähvarduse.
 

Politsei 23. juuli õhtul väljakutse Puiestee tänavale, kus joobes mees ähvardas oma naabrimeest ja tema koera tapmisega.

Politsei selgitas kohapeal, et relvataolisi esemeid ähvardajal ei ole. Korrakaitsjad pidasid ähvarduse teinud joobes mehe kuriteos kahtlustatavana kinni.

23. juuli keskpäeval sai politsei aga väljakutse Kivi tänavale, kus vara jagamisel tekkis tüli 49-aastase mehe ja 34-aastase naise vahel.

Rüseluses olevat mees naist tõuganud ja kriimustanud. Arstiabi keegi ei vajanud, täpsemad asjaolud on selgitamisel.

Samal õhtul sai politsei väljakutse kesklinna Barclay platsi juurde, kus 21-aastane mees lõi kahele 26-aastasele mehele rusikaga näkku.

24. juuli öösel sai politsei väljakutse Ülikooli tänavale, kus löödi 26-aastast meest ning põgeneti seejärel sõidukiga.

Kannatanu vigastused ei olnud õnneks eluohtlikud, talle osutati esmaabi. Kahtlustatavana on kinni peetud kaks meest vanuses 26 ja 48 eluaastat.

Sama päeva õhtul sai politsei väljakutse Anne tänavale, kus 30-aastane joobes mees kasutas oma 34-aastase elukaaslase suhtes vägivalda. Politsei viis mehe esialgu kainenema.

Samuti laekus 24. juulil politseile teade, et 44-aastane joobes mees peksis oma 25-aastast elukaaslast.

Politsei pidas mehe kuriteos kahtlustatavana kinni, naine toimetati traumapunkti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles