Fotod: müürile ilmus hiphopi festivali uus grafiti

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Nädalavahetusel joonistas tänavakunstnik Sänk Võru ja Kastani tänavate nurgale tänavuaastase hiphopi festivali reklaamgrafiti.

Augusti keskel Elvas toimuv hiphopi festival on igal aastal leidnud Karlova müüripealsel väljundi tänavakunstile, et meelitada noori ja nooremeelseid hiphopi taustal õõtsuma. Eelmise aasta kujundusel oli plaati keerutav DJ, tänavu on joonistatud täpilisele taustale mikrofon.

Festivalilogo kujunduse autor on räppar Metsakutsu, kodanikunimega Rainer Olbri. Kõik muu on tänavakunstnik Sänk ise lisanud.

«Sellise joonistuse tegemine võtab aega kümme tundi, mul oli õnneks tüdruk abiks,» ütles Sänk oma töömahu kohta. Sänk tegi joonistustööd tänavu esimest aastat, eelnevatel aastatel oli grafiti autoriks Bach Babach. Grafiti valmimisvideot saab alates täna õhtust vaadata ka hiphopi festivali Facebooki lehel.

Hiphopi festivali peakorraldaja Maido Möls lubab 10 festivaliaasta juubeli puhul mõnda asja natukene teistmoodi teha. «Korraldame hetkel täie hooga, midagi teeme ka teistmoodi kui varem,» lausus Möls.

Eesti hiphopi festival 2016 on 12. ja 13. augustil Elva külje all Tartumaa tervisespordikeskuses.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles