Konservitehased palkasid kurgi pärast abiväge

Vilja Kohler
, Tartu Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eile hommikul oli Salvesti laos kümmekond suurt kurgikasti, kõigil kasvataja nimi ja korjamisaeg juures. «Kurk on tänavu ilus,» ütles tegevjuht Lauri Betlem.
Eile hommikul oli Salvesti laos kümmekond suurt kurgikasti, kõigil kasvataja nimi ja korjamisaeg juures. «Kurk on tänavu ilus,» ütles tegevjuht Lauri Betlem. Foto: Kristjan Teedema

Põltsamaa Felix alustas kurgitegu pärast jaanipäeva, Tartus töötav Salvest käivitas oma kolm kurgiliini kolm nädalat tagasi. «Sel aastal õnnestus meil juba juuli algusest hankida ilusat Eesti kurki,» ütles Salvesti tegevjuht Lauri Betlem.

Eile hommikul oli Salvesti laos tsehhimineku ootel kümmekond suurt kasti kurkidega. «Praegu on veel vaikne aeg,» märkis Lauri Betlem. «Hommik oli vihmane, talunikud ilmselt ootasid korjamisega, et maa pisut taheneks. Kurk on tänavu ilus, ka kasvatajad ei nurise. Aga kõik sõltub piirkonnast, kuuldavasti läksid mõnel kasvatajal põllud ka hukka.»

Kahes vahetuses

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles